Както прогнозирахме вчера, Райна и актьорът Фахрадин Фахрадинов спечелиха VIP Dance, заедно с професионалните танцьори Светлин Димитров и Сашка Димитрова. След като резултатите бяха обявени, фолкпевицата подскачаше като малко дете. 

"Невероятно съм щастлива", разчувства се тя. "Ние сме шампиони сега", ревеше Фахрадин. Фолкпевиците Кали и Десислава, които подкрепяха Райна в студиото, за малко да обвинят продуцентите, че са нагласили победата. "Водещите тънко манипулират. По очите ви виждам, че искате Мария Силвестър и Боби Турбото да победят", каза в очите на Иван и Андрей Десислава. Вероятно това наклони везните на зрителския вот. Аргументите на Гала не можаха да натежат.

Мария Силвестър и Турбото наистина бяха страхотни, но срещу себе си имаха една окрилена и вдъхновена Райна, която не можеше да бъде спряна. Още повече, че народът й съчувства заради раздялата с Коцето, но и заради естественото държание в шоуто.

Певицата, която във VIP brother беше намразена от половината население заради капризите и избухванията си, сега се гмурна във вълните на народната любов. Неведоми са пътищата на телевизията и ... продуцентите.