Хип-хоп звездите Сантра и Кристо записаха песен по аранжимент на Графа. Режисьорите на новото им видео ги затварят във виртуален град, където Сантра и Кристо пилотират самолет и участват в рискови автомобилни надпревари.
  
Хип-хоп дуетът Сантра и Кристо и този път не прави компромиси в музикално отношение като за аранжимента на новия си сингъл «Тръгвай си» избра да работи с певеца и композитор Влади Ампов - Графа. Любимците на тийнейджърите, известни с това, че всяка тяхна песен се превръща в безспорен хит, отделиха повече от година за записите на новата им песен. Музиката е на Бобо, а текстът на Сантра, Кристо и Бобо.
Само преди дни Сантра и Кристо заснеха клип към песента, в който в името на интересния сюжет двамата изпълнители ходят повече от 10 часа на пътека за тичане. Сантра проявява истински героизъм като изпълнява всички изисквания на режисьора, крачейки с обувки с 10-сантриметрови токчета. В момента екипът на Forward Pictures работи върху видеоклипа и вкарва образите на Сантра и Кристо в анимиран 3D град, по улиците на който двамата постоянно се преследват с мощни автомобили и самолети.

Сантра и Кристо все още не могат да си представят как пилотират самолет и шофират с бясна скорост в измислен град и споделят, че феновете им няма да са единствените изненадани да ги видят в тези роли.

Първите радиоизлъчвания на „Тръгвай си" ще бъдат по радио The Voice, в което Сантра и Кристо са водещи. Почитателите на хип-хоп дуета могат да видят изпълнението на песента на живо съвсем скоро - на церемонията по връчването на музикалните награди на БГ Радио.