Студентка, която работила като сервитьорка във великотърновско заведение, е подала жалба в съда срещу Митьо Пищова. 22-годишната дама с инициали М. А. твърди, че изживяващият се като плейбой почитател на женските прелести й отправил неприлично предложение за платен секс, когато тя го обслужвала като сервитьорка в нощно заведение. 

Студентката от Великотърновския университет иска за нанесената обида на работното място 5 хиляди лв. Според твърденията й мераклията й предложил на ухо 3000 лв. за платен секс. Симпатичната млада дама избухнала и го нарекла „Простак" пред останалите клиенти. Като свидетели на случката студентката е посочила двамата бармани, които били на смяна по време на инцидента.

Възможно е да се стигне до споразумение между Митьо Пищова и обидената студентка, но при всички случаи той ще се бръкне в джоба си, за да й осигури някакво финансиране на образованието й. Младата дама учи в специалността Българска филология и история и макар че е в сесия, упорито се труди и като сервитьорка вечерно време.