Дългият се изнесе от "Драгалевци" .

Слави Трифонов е напуснал в абсолютна тайна от колегите и комшиите си къщата, която обитава. От няколко години шоумена живее под наем на цял етаж в луксозна къща в столичния квартал на богатите - Драгалевци. Преди месеци обаче Дългия се е изнесъл, без да уведоми съседите си.
„Един ден разбрахме, че е напуснал кооперацията, защото видяхме други хора да влизат и излизат. Нямаме представа каква е причината, наема тук е 2500 евро на месец", разказва Диана Виденова, съседка на шоумена, която живее етаж под него.
Според запознати Трифонов най-накрая е решил да си построи своя къща. Говори се, че той ще си купи имот в друг баровски квартал, изграждан от съпруга на Наталия Симеонова Денис Ризов. Жилището още не било готово, а до тогава Слави щял да живее в мезонет в квартал „Лозенец". Не става ясно по каква причина Дългият е сменил дома си.
Преди няколко месеца Трифонов купи цял етаж от нова кооперация до булевард "България". Сградата е строена от фирмата "Крит". Не е известно обаче дали Слави ще прави офис в модерната сграда, или ще живее там.