Започна издирването из цяла България на Мерилин Монро, Бил Клинтън, Владимир Илич Ленин, Адолф Хитлер, Памела Андерсън, Парис Хилтън, Елтън Джон, Саддам Хюсеин, Хю Грант, Моника Люински, Мерлин Менсън, Мадона, Боно от Ю2, а и на други  световни знаменитости.

По-точно търсят се техните двойници. Това съобщи специално за "Монитор" кастинг режисьорът Виктор Божинов от родната агенция за артисти "Талънт партнърс".

"Трябват ни за снимки на сцена в български филм. Засега нямам право да издам името му. По сценарий в него има клуб за двойници на прочути хора. Изброените са тези, които са заложени в идейния проект, но може да харесаме и други. Приликата трябва да е максимална. Оказа се, че у нас няма клубове за двойници.

Затова ще помолим, ако някой счита, че прилича на значима личност или световна звезда, да ни изпрати снимките си по електронна поща на casting@ talent-partners.com. Така ще изберем артистите, а после ще уточним условията. Ходихме на конкурса за двойници на Мерилин Монро, но не намерихме нито една подходяща. Там повечето момичета бяха брюнетки....", разказа Виктор Божинов, който е половинката в живота на популярната актриса Параскева Джукелова.

Той и екипът му се надяват до седмица-две да са открили необходимите им огледални образи, защото времето ги притиска. По света клубовете за двойници са изключително популярни. Всеки, който си плати, може да се обади и да поиска да вечеря с Ленин например. На някои места дори ще му разрешат да си легне с Мерилин Монро или Памела Андерсън.