Бившият главен редактор на „FHM" Георги Неделчев намекна, че зад разразилия се скандал около Николета Лозанова стои Владо Арабаджиев.

Според него целият случай е целял да бъдат обслужени някакви интереси по пловдивска линия, някаква пловдивска интрига. „Лесно е човек да се досети откъде може да идва тази поръчка, и то само ден след изявата на Николета при Росен Петров, където са я гледали над един милион зрители" - казва Неделчев в интервю пред електронното издание afera.bg.

В предаването на Петров хубавицата застана плътно зад бившия си приятел Георги Славов-Главата, който бе дълго време в ареста заради сбиване с Владо Арабаджиев. Николета на няколко пъти попита защо само Жоро обира пешкира?!

Георги Неделчев не изрича конкретно името на Владо Арабаджиев като поръчител на клеветническата кампания срещу Николета Лозанова, но е лесно да се досетим кого визира. Най-вероятно богаташкият син се е ядосал, че съгражданката му и бивша любима не е застанала на негова страна. 

Освен това, Жоро Неделчев нападна и пряко Николай Бареков, в чиито сайтове се появи новината и упорито се налагаше в продължение на няколко дни. „Грозна история, омириса целия Интернет. Жалко, защото по принцип имах добро мнение за него. Симпатизирах му за доста неща. На практика сега той си вкара автогол. Показа нагледно, че не е напуснал bTV по свое желание, ами явно са го изгонили оттам и е имало защо. Изложи се като канарче, фокусира върху себе си внимание с негативна енергия и се оказа, че масово е недолюбван" - смята Неделчев.