- Жана, започваш своя рубрика в сутрешния блок на ТВ 7, готова ли си за това предизвикателство?

- Да! Готова съм, дори съм малко нетърпелива да започна.

- Кога ще стартира твоята рубрика и каква точно е ролята ти?

- Надявам се на 1 ноември да е първото предаване. Зрителите ще видят нещо съвсем различно от представите им за сутрешен блок. Аз ще водя рубрика за лайфстайл, култура, социални теми, сигнали за нередности на зрителите.

- Позната си от шоуто "Господари на ефира", после изчезна от екрана. С какво се занимаваше през това време?

- Съвсем съзнателно се оттеглих последната година. Исках да се вгледам в себе си, да акумулирам нова енергия и да поема по нов път. Смятам, че съм готова за промяната и зрителите ще ме видят в ново амплоа. Вече не като адреналинката Жана, а като тв водеща. Знам, че хората ме приемат като красива, но това не е достатъчно, не искам да печеля зрителите с физическа красота. Разбира се, че и това е важно, но по-важни в този случай ще са моята работа, интересните теми, по които ще събеседвам с гостите. Те ще са от най-различни сфери, което предполага, че трябва да притежавам богата обща култура. Убедена съм, че ще се справя.

- Как ще се справиш с ранното ставане?

- Имам режим и ранното ставане не е проблем .

- Как работите с Николай Бареков?

- Когато Николай Бареков ми предложи да работя в сутрешния блок на ТВ 7, се съгласих почти веднага. Не се страхувам, защото зад гърба си имам професионалист с неговия опит. За мен Бареков е журналист от най-висока класа.

Източник: в Стандарт"