Легендата Ал Бано Каризи е помолил да му намерят всички епизоди на БГ кримката „Под прикритие”, защото е впечатлен от сюжета и иска да види сериите.

Това се разбра, след като почти цяла вечер музикантът си говори с гуруто на родните сериали Димитър Митовски и подопечните му от „Стъклен дом” и „Под прикритие”.

Запознанството стана на купона за 10-годишнината на музикална компания „Жокер медия”. От сапунката на bTV се отчете само Яна Маринова, докато героите от кримката на БНТ1 се изсипаха почти в пълен състав. Партито се проведе почти веднага след поредния концерт на италианеца в зала 1 на НДК, пише в. "Монитор".

Бившият съпруг на Ромина Пауър остана впечатлен от това, което Митовски му разказа за „Под прикритие”. „Както е тръгнало, след Микеле Плачидо ще вкараме и Ал Бано в някой епизод”, подхвърли на хората от „Жокер медия” Митовски. Предложението беше на шега, но се прие с охота от гостите на купона.

Ал Бано очарова всички с еликсири от личната си изба. Народът оцени бутилките бяло вино Felicita, както и червените Don Carmelo и Taras. Певецът пък затвърди славата на италианците като ценители на женската хубост. Той буквално зяпна, когато се запозна с Яна Маринова. „Господи, ако всички жени в България са толкова хубави като Вас, аз не искам да си тръгна”, направи й комплимент певецът.

Преди концерта си онзи ден Ал Бано избра да похапне вкусни ястия, приготвени от водещия на „Какво ви забърка Лео” по TV7 Лео Бианки в ресторанта му Leo’s Pizza Tratoria. Музикантът поръча шопска салата и телешко бонфиле за основно. Двамата с Лео се разговориха за родината си и за липсата на граници между държавите.
.
.