Въпреки че през последните седмици придоби огромна популярност със сериала „Седем часа разлика“ певицата Алекс Раева не смята да изоставя микрофона, заради киното.

За разлика от повечето си колежки чаровната певица признава, че не е лесно да бъде актриса и не иска да бъде определяна като такава.

„Аз съм била пред камера дълго време, но това е различно. Не съм актриса, не бива да се окичвам с такива „медали“, за това си трябва образование. Играя себе си в сериала, не житейски събития от моя живот, но гледам да бъда естествена. Гледам да съм това, което съм в живота. Не съм винаги толкова гадна.“, признава Раева.

Въпреки трудностите и десетките дубли, които прави, Раева призна, че вече започва да се чувства по-удобно на снимачната площадка.

Огромна помощ в това отношение й оказват майка й и баща й Наталия Бардская и Илия Раев, които са известни актьори. Неведнъж талантливата брюнетка понася и критики от тях, но въпреки това те напълно я подкрепят и се радват за новото й амплоа.

„В последния епизод пях едно руско парче и си помислих, че майка ми ще се е разчувствала, но тя ми звъни и ми каза, че на едно място съм имала неправилен падеж. Но след това ме похвали много. Те са пестеливи в хвалбите, така съм възпитавана“, признава Александра, цитирана от kliuki.bg

В личен план брюнетката споделя, че макар да няма брак с DJ Дончо се чувства омъжена за него. За Алекс не е важна церемонията и халката, а отношенията й с мъжа до нея. А що се отнася до децата, предпочита да изчака с тях поне засега.

Снимка: сп. "Жената днес"