Александра представи за втори път песента си „Бебе“. От днес в ефира на ФЕН ТВ и в канала на медията в YouTube се върти отново соловото ѝ парче. То беше пуснато само за 1 час през септември миналата година, след което беше свалено по технически причини и така може да се каже, че не получи подобаващата си премиера.

Продуцентите от Diapason Records и изпълнителката решиха да замразят проекта и да го презентират с нови сили през новата година.

„Нова година – нов късмет. Клипът е сниман през лятото, което е в контраст с времето навън в момента, но това пък е различно и някак си чаровно. „Бебе“ ми е много лична, защото я посветих на… моето бебе. Той е футболист, кариерата му и аз в момента държим първите позиции“ - лаконична е Александра.

„Бебе“ е по музика и аранжимент на Васил Тодоров – Чико и текст на Йордан Гергов. Специално с вокали се включва колежката на Александра Сашка Рикова от „Рико бенд“. Видеото е дело на Иван Иванов – Кърпата, за грима се погрижи Слави Стоянов, косите са на Стоян Кунев, а стайлинга – на Ива Атанасова. Към клипа певицата е заснела и фотосесия с Чарли Жиров и Георги Врабчев.

След като през 2017-а завърши висшето си образование и срещна голямата си любов, младата певица обещава през 2018 г. да е продуктивна и в музикалното поприще, пише signal.bg