Мацето, което отпадна от ''романтичното'' риалити, се радва, че се махнала от шоуто, но не съжалява за рекламата, която си е направила.

Тя признава, че е влязла в подобно шоу, за да стане по-популярна. Момичето има такива мераци от по-рано, като е участвала в конкурс ''Мис Силикон'', издавала е стихосбирки и е давала периодично интервюта за няколко медии. Чарът й не подейства на Сираков, който си избра момичета с манекенски мерки и отхвърли единствената участничка в шоуто, с която бяха по-близки по възраст.

Александрина разкри, че Сираков със сигурност е познавал актрисата от филмите за възрастни Виктория Радина. Според Александрина, Вики се държи така, сякаш вече е топлила чаршафите на бизнесмена:

''За всички е очевидно, че Христо Сираков и Виктория Радина се познават отпреди и вече са изконсумирали връзката си, каквато и да е тя'' – казва тя.

От своя страна, Алекс въобще не останала с добри отношения от ''добрия старец''. Той щял да я умори от скука и участничката се отегчила от него. След като се уверила, че Сираков далеч няма кой знае какви качества:

''Комплексар като него има нужда от млада плът, за да задоволи накърненото си его и увехналото си мъжество'', заявява Йорданова.

''Мис Силикон 2011'' обясни, че той в никакъв случай не я привлякъл сексуално и дори не може да си представи да си легне с човек като него.

Тя подигравателно го нарича ''кредитен милионер''. Александрина намекна, че момичетата не са взимали хонорар от предаването, за разлика от ''милионера'', който явно е разчитал на финансовата инжекция, за да демонстрира богатство и класа.