Мистър България 2006 Али Алиев споделя, че за пореден път е разочарован от жена. Красавецът признава, че след последната си връзка, е страдал повече от всякога. ''Една година не пипнах жена заради нея.

Като се разделихме – много тежко го преживях, но това е положението – приемаш го. Казваш си: ''Друга ми е отредил Господ!'', и продължаваш напред. Как може да отмъщаваш на някого за това, че не те иска до себе си?! – Аз това не го разбирам!

Като я срещнах Ива, беше малко момиче и не беше виждала още нищо от живота. Всичко покрай мен научаваше за тоя, ''звездния'' свят.

Навсякъде я представях като ''жената на живота си''. Урочасаха ли ни, не знам!... Аз не вярвам в магии, религиозен съм – опитвам се да не пропускам служба в джамията и съм се оставил в ръцете на Господ – Той каквото ми е отредил, смирен съм да го посрещна'', казва Али.

''С ръка на сърцето ти казвам, че аз съм бил честен във връзката ни – исках да създадем семейство, деца – аз й бях първият мъж на нея. И съм й предлагал брак, но явно на нея тогава не са й били такива приоритетите. Инвестирах 4 години в това момиче, но явно не ни е било писано да останем заедно. Наскоро се разделих с още едно момиче. И то ме разочарова.

Аз не знам тия, съвременните момичета, като им кажеш, че искаш нормален живот, нормалните човешки неща, те се плашат – всяка иска светлини, блясък, слава – явно четат повечко списания, а не книги. За мен, така, като съм разсъждавал, на днешно време жените избират по 5 признака и в такава последователност: пари, красота, слава, щедрост и чак тогава любов!'', допълва бургазлията, цитира blife.bg.