Той не шуми около себе си, прехранва се не с моделство, а с дребен бизнес. Има автомивка в Бургас. В дните на Рамазан пости като повечето свои сънародници, изповядващи исляма. Не обича да се набива на очи и затова му е неприятна клюката около раздялата му с бившето му гадже – софиянката Ива. Не крие, че е разочарован, но и отново щастлив с манекенката Христина Вескова.

- Али, от теб самия съм чувала, че си получавал доста предложения от мъже за секс...
 

- Това май се превърна в мода в България – красивият мъж непременно да е смятан за гей. Не мога да ти кажа колко известни мъже, и авторитетни в обществото, са се опитвали да ме поканят в леглото си. Просто ще паднеш, ако им чуеш имената. Разбира се, не бих го направил. Не защото ме е страх от тях – за мен те са паднали хора, какъвто и пост да заемат, а защото в момента постя и не бива да злословя.

- Напоследък много се говори за фирмата на Йончев, която пращала гейчета за секс в чужбина...

- Чувал съм и аз за тая “игра”, но никога не са се осмелявали да ми я предложат. Кой ги праща не знам, но със сигурност се поддават наивни и закъсали младоци. Отиди една вечер в софийския “ID клуб” и ще ги видиш. Само чакат някой да им го предложи. Друг е въпросът, че зад маската на легален бизнес като модния, вече се легализира и проституцията. И докато при момичетата вече някак си е “в реда на нещата”, гейските воаяжи тепърва излизат на светло.

- Я разкажи за онзи есемес, за който вече се носят легенди в шоу средите...

- Прочети го сама. /”Искам да се е... с теб!”/ Е, след като го получих, помислих, че някой от приятелите ми си прави майтап с мен и почнах да ги разпитвам да не е бъзик – така всъщност и разбраха за есемеса. Не можех да повярвам, че чета нещо толкова откровено просташко – обръщение ли, покана ли – както искаш го наречи, и че такъв човек има номера на телефона ми.

Накрая реших да звънна на подателя на съобщението. Честно казано, първо си мислех, че ще попадна на някой дърт гей. Обади се обаче женски глас. Попитах: “Извинете, тука съм получил една интересна покана за секс – вие ли сте ми я пратили?” “Не ме занимавайте, отговори дамата отсреща, аз съм омъжена жена!” Загадката с автора на посланието си остана, но есемесът и номерът, от който е изпратен, се пазят в телефона ми – може да им дойде времето.

- Не ти ли дойде времето да мислиш за брак?

- При нас, в турския етнос, жените на 21 вече са “стари моми”, а и мъжете на 30 изглеждат позакъснели. “Позакъснели”, а не “закъсали”, но все пак – време им е. Аз имах неблагоразумието да си отгледам едно малко момиче, което като му се отвориха очите и видя светлините на прожекторите, реши, че иска да става силиконка, фешън-дама и т.н. Не разбра, че това, което ценях в нея, е чистотата и невинността. За съжаление глупавите жени губят тези достойнства с времето. При Ива се получи така.

- Сега обаче си с ново момиче и изглеждате доста щастливи заедно...

- Христина е прекрасно същество, което умее да кара мъжа да се чувства мъж. Без да е слугински покорна, е много послушна. Жени, това е много важно за мъжа – да знаете как да му вдъхвате мъжкарско самочувствие! Хриси го умее.

- Някои вестници те спрягаха за син на покойния Ахмед Емин...

- О, трудно е да се запомнят безбройните имена от турския елит у нас, на които съм бил ”син”. Само на Доган не съм бил!

- Жените като че ли играят по-голяма роля в живота ти. Знам, че заради жена се превръщаш в красавец...

- Да, бях на 15 – малко хилав, по детински наивен и нахъсан да сваля жена. И изведнъж, храс по главата! Първата ми юношеска любов ме попари с думите:

“Я се погледни, какво си въобразяваш!..”

Тия думи ме прерязаха като с нож. Още същата вечер се помолих на Бог: “Боже, направи така, че да стана толкова красив, че никоя жена да не може да ми устои!..” Бог чу молитвата ми.

- И как се промени от грозното пате в красивия лебед?

- С часове тренировки във фитнес залата. В един момент дори съседките ни се чудеха аз ли съм онова хилаво момченце, зад което започнаха да се обръщат и каки, и лели, и баби.

- Баби сваляли ли са те?

- Не мога да бъда жиголо. Когато се е случвало да надуша нещо такова, плащам сметката и под някакъв предлог си тръгвам.

Едно интервю на Еми МАРИЯНСКА , БЛИЦ