Изпълнителката е съвсем в началото на бременността и е казала само на най-близките си дружки, като дори още самият Ники Михайлов не бил наясно с благата вест, пише hotarena.net.

Тя криела от него, защото още била объркана и не знаела как да постъпи. Страхувала се, че ако националният вратар разбере, ще я накара да направи аборт.

Ники и Алисия винаги използвали предпазни средства, но този път станала белята. Според изчисленията на фолк дивата, тя е заченала от футболиста през ноември.



„Това й беше мечтата – да забременее от него. Той също иска да стане татко, но засега казваше, че му е рано още и иска първо да се установи за постоянно във високоплатен отбор“, разказват от обкръжението на Алисия.

Освен това, родителите на Ники никак не харесват чалга певицата и със сигурност няма да са доволни, че ще стават баба и дядо с такава снаха. Боби Михайлов и жена му Мария Петрова дори не разговарят с Ася, както е истинското й име.



Любопитна подробност е, че когато Алисия бе бременна от Валери Божинов, тя отново пазеше в тайна новината от бащата. Валери разбра едва в третия месец, че приятелката му е бременна – когато за аборт е твърде късно, пише "Уикенд".

Според запознати същата стратегия ще приложи и сега певицата, за да върже национала.