Любимата на Ники Михайлов бързо налапала въдицата,  защото първоначално ясновидката ѝ поискала само 500 лева, за да я отърве от проблемите ѝ.

После обаче ѝ съобщила, че има кармични задържания и трябва да ѝ прави терапии цял месец. Така изпълнителката на "Карамел" затънала сериозно и започнала да си цака за всеки сеанс.

Главната цел била, след като се изчистят проблемите ѝ, да се добере до уж уникалната и вечна тройна огнена защита против уроки и магии, пише Всеки ден.

Наплашена от завистниците в живота си, вярна на древните български традиции, Алисия смятала, че врачката с паранормални способности може да сложи в ред объркания ѝ любовен живот завинаги.

Освен това мошеничката ѝ обещала да реши в нейна полза делото за издръжката на сина ѝ Валери за която тя се съди с бившия си Валери Божинов.

Така от сеанс на сеанс Алисия олеквала с няколко стотачки, като за близо месец сумата, която пръснала по гадателката, приближавала 10 000 лева. Ефект от терапията обаче нямало, пише slava.bg.

Недоволна от мистичните услуги, не след дълго певицата разбрала, че е третирана като глупачка, и започнала да си иска парите обратно от мошеничката.

Тя дори я заплашила, че ще я даде на "Господари на ефира". Хитрата врачка обаче я контрирала, че на свой ред тя ще я изтипоса във вестниците и ще разкрие какви заклинания замисля на враговете си.

В крайна сметка Алисия си взела поука от случката и вместо по врачки, решила да ходи на църква и да се уповава на вярата за добруването си.