Алисия, която бе удостоена с приз "Най-харесваната фолк певица 2013", сподели, че това е признание за труда й в последните няколко години, през които е работила всеотдайно и публиката е оценила всичко това.

Тя разкри в "Открит микрофон" пред signal.bg, че раздялата с Валери Божинов е дала тласък на музикалната й кариера. Изпълнителката сподели, че когато е била с футболиста, е оставила музиката на заден план и е обръщала повече внимание на семейството си.

"В момента, в който се разделихме, започнах много да работя и това беше началото за мен. В последните три години се чувствам много стабилно на сцената, много добре възприета", споделя Алисия.

"Ние с Валери изгубихме комуникация преди доста време. Аз изобщо не съм наясно с това, което се случва в неговия живот. Пожелавам му да се развива много в професионален план, той е млад футболист. Естествено и в личен план всичко да бъде наред при него", казва още изпълнителката.

"Има още време за него, дано да се насочи повече към кариерата си, да се развие. Казвам го изцяло без лично отношение, казвам го, както бих го казала и да друг български футболист, който играе извън страната ни, защото спортистите, които се развиват извън България, прославят освен техните имена, също и страната ни", подчертава певицата.