Във Facebook профила си фолк звездата се обърна към всички, които злоупотребяват с наскоро изразено от нея мнение в телевизионно предаване и преиначават думите й, видяха от Signal.bg.

"Скъпи журналисти, много държа, когато ме цитирате, първо да си проверите информацията. Знам, че ви се иска да кажа нещата по начин, по който ще бъде по-лесно да оплюете образа ми, но аз до последно ще се боря думите ми да стигат точно по начина, по който съм ги казала.

ДИАНА ЛЮБЕНОВА: "България се раздели на две като мнения за този мач. Как се чувстваше от лошите коментари, от грозните, от злите ?"

АНДРЕА: "Специално за хората, които коментират във Facebook и така нататък, не съм се чувствала по никакъв начин, защото аз съм изпълнител вече почти десет години и съм свикнала винаги да има и негативи, и позитиви. И всеки има право да влезе във Facebook и да си изкаже мнението там, но дали е запознат, дали разбира от бокс или не, това няма значение. Но лошо впечатление ми направиха водещи на предавания, които използваха своята телевизия, за да налагат своето мнение във връзка с този мач, като нямат никакво отношение към бокса, като предавания не са запознати какво е станало там, как се е случило.

В същото време като цяло не са запознати с бокса и дават мнения и оценки, което ми направи адски грозно впечатление и си взех една поука - никога да не отивам по телевизията и да говоря, и дискутирам хора, с които не съм запозната какво се случва и как е станало."