По Коледа стават чудеса, а хората малко по-добри и смирени. Доказателство за това дадоха Андреа и собственика на „Пайнер” инж. Митко Димитров, които водиха люта война през медиите в последните седмици. Певицата го нарече алчен манипулатор, той пък я обвини, че драпа да се върне в „Пайнер” тайно, докато плюе фирмата по медиите след концерта в Пловдив. Заради нападките срещу музикалната компания изпълнителката влезе в пререкания и с със свои колеги като Галин.

Малко преди Рождество обаче Андрей и Митко Пайнера се видели и изгладили различията си. „Опитах се да открия проблема на конфликт между мен и Митко Димитров. Очевидно заедно сме в една система, която за всички Вас е част от индустрията, наречена “поп фолк”, но за нас е много повече. Тя е нашият живот. И двамата сме повлияни от промяната,която настъпва не само в музиката в България, а и в самата държава.

Очевидно всеки един от нас има своя поглед над нещата и своя проекция как трябва да се случват нещата в музиката. Да, нападнах го, защото знаех, че имаме проблем, който не сме разрешили помежду си. Не оправдавам нито неговите постъпки, нито моите. Но осъзнах, че сме достатъчно интелигентни да намерим решение на тази драма,която за съжаление стана публично достояние.
Разговорът, който проведохме помежду ни ме накара да осъзная,че и двамата сме наранени от случващото се по един или друг начин”, призна бившата на Кобрата. „

Силно вярвам,че успяхме да намерим консенсус,в който вместо врагове да бъдем обединени под една идея, а именно: място има за всички под слънцето, а това слънце е именно музиката. Имам ясното усещане и силно се надявам, че оттук нататък можем да бъдем партньори и приятели, които си имат доверие”, написа още Андреа и феновете веднага заподозряха, че тя се връща в Пайнер и дори си помечтаха за дует между нея и Анелия.

снимка фейсбук андреа