Анелия признава в телевизионен ефир, че не се чувства засегната от критиките в някои медии, а и от меломани заради наскоро представената от нея версията на турски език на актуалния й хит "Дай ми още".

"Аз съм артист, който не слага музиката в кутийки. Не разделям хората на нации и кой какъв е. За мен е важно един човек да е добър, да има ценности, да има морал. Отказвам да се оправдавам и да влизам в подробности защо съм направила песента и на турски. Това е пак част от моя бизнес и е нормално, че ще има и такива оценки" - казва тя в "Папараци" по БТВ, видя Signal.bg.

Фолк звездата подчертава, че като професионалист се стреми да показва на публиката своята гледна точка.

"С годините съм разбрала, че човек не може да бъде харесван от всички, не може да бъде обичан от всички. Аз правя това, което чувствам и мен ме кара да се чувствам удовлетворена. Имах възможността с моите приятели от турското посолство да направим нещо различно и го направихме" - обяснява тя.

На въпрос кой я е подкрепил да финансира клипа си, Анелия е категорична: "Самата държава Турция ми помогна".

Твърди, че дори не се замисля дали колеги й завиждат на успехите и силния период, който има както и за пробива й зад граница.

"Аз нямам толкова контакти с тях. За мен е важно да имам едни интелигентни, колегиални отношения и уважение, което е много важно. Такъв тип човек съм, че не обичам да допускам много хора до себе си. Обикновено изглеждам пред камерата много силна и властна жена, но дълбоко в себе си съм много раним човек" - подчертава тя.