Докато навсякъде из медиите се тръби, че фолк дивата Анелия има връзка с милионерския министерски син Калоян Арсенов, истината се оказа доста по-различна.

Според добре осведомени източници, певицата спи с шофьора си, с когото има тайна връзка вече няколко месеца.

Неслучайно здравенякът, който е и неин охранител, не се отделя от нея, дори при личните й ангажименти.

През годините фолк певицата на няколко пъти катастрофира с мощния си черен джип „Ауди“, като за нейно щастие винаги се отърваваше само с щети по колата. След последния инцидент през март тази година блондинката решила да наеме човек, който да я вози по време на пътуванията й из страната. Младежът веднага си паднал по фолкдаджийката, но тя отвърнала на чувствата му едва няколко месеца по-късно, пише ''Всеки ден''.



,,Анелия още от началото го предупреди да не си прави илюзии, че нещата ще се задълбочат, защото това между тях е само креватна гимнастика. Връзка между тях не може да има. Тя си пада само по богаташи, което обаче кара шофьорът й да си пада още повече по нея. Верен й е и не поглежда друга, държи се уникално с нея”, разкриват близки до певицата, пише pik.bg.

Въпреки опитите й да поддържа дистанция, Анелия все пак е признала пред приятелките си, че е почнала да хлътва по младока. Страстта им била толкова неукротима, че докато пътуват из страната, отбивали от пътя и правели секс в колата, похвалила се фокаджийката.