Красивата фолк певица Анелия бе зарязана от гаджето си Иво Разложки само месец, след началото на тяхната връзка.

Въпреки че пред медиите тя загадъчно намекна за своята нова любов и този път романсът бе прекратен преждевременно, без тя самата да има каквато и да било вина.

Близки до певицата разкриха, че Иво Бързия наскоро си харесал млада манекенка, която се славела като истинска тигрица в леглото. Девойката била млада, но доста отракана и за нея се знае, че не отказва каквото и да било сексуално удоволствие, пише skandalno.net. По този начин Анелия се оказала замесена в любовен триъгълник в момента, когато си мислела, че най-накрая е намерила своя човек.

Самата раздяла била особено драматична. Поп фолк изпълнителката имала уговорена среща с Иво в някаква чалготека, където щели уж да празнуват. Когато обаче отишла там, той я чакал с новата си приятелка и в кратък разговор съобщил, че иска да се разделят. Пред нея изтъкнал, че причина за това са вечните му ангажименти, но в действителност бил оплетен в мрежите на моделката.

„Анелия за малко щяла да припадне. Никога не е и предполагала, че някога ще й се наложи да преживее подобно унижение. Просто не е знаела какво да каже, но за щастие бързо се окопитила и тръгнала към дома си” – разказват нейни опечалени другарки.