От известно време новата плеймейтка Елена Кучкова тръби наляво и надясно, че има отношения с млад политик.

След изборите дори се похвали, че с него празнуват, и моментално тръгна слухът, че всъщност става въпрос за Ангел Джамбазки. Тези твърдения обаче толкова ядосаха бъдещия евродепутат, че той използва профила си в социалната мрежа Facebook, за да отговори на клюката.

"Такаааа, още не е минал и ден и се започнаха простотиите. Един кафяво жълт сайт, който преди година разкри, че собственоръчно "тровя и трепя" глутници кучета, че около дома ми "гъмжи от кучешки трупове", днес е разкрил, че съм имал отношения с "плеймейтка" на име Кучкова. "Новината" лети от кафяв сайт, през кафяв сайт, до разни кафяви ФБ-потребители. Коментират, обсъждат, дават оценки", написа Джамбазки.



Гневът му обаче не спира дотук. А причината да реагира така бурно бил фактът, че историята се отразила на личните му отношения. Досега никога не е обсъждал връзката си, защото смятал, че така е редно.

"Никой не си дава сметка, че пречи на личните ми отношения, които прочее винаги съм се въздържал да обсъждам публично, защото смятам, че така е редно. Че засяга мои близки, че притеснява изключително важни за мен хора. Предполагам същото е и на главата на въпросната "плеймейтка", която прочее, никога не съм виждал в живота си, нито тя мен.

Чудя се кой идиот измисля и пише такива неща. И се чудя какво е в главите на идиотите, които ги препечатват, коментират и обсъждат", допълва още той.