Приказките, че Димитър Рачков и Анита ще се превърнат в детегледачки на двете деца на бившата на актьора Христина Апостолова, се оказаха силно преувеличени, видя Hotnews.bg. Влюбените са в Рим за традиционния фестивал на българското кино, който започна с прожекция на „Голата истина за група Жигули“. Във филма Рачков има една от централните роли, но за разлика от колегите си Герасим Георгиев-Геро, Михаил Билалов и Параскева Джукелова пази дискретност и не се показва много по снимки в социалните мрежи или репортажите от събитието.

Все пак любимата на Митко Анита показа атмосферата от римските улици с музиканти и сериозни намаления в бутиците. Снимките вече не са налични в социалните мрежи и может да ги видите само в Hotnews.bg. Митко пък сподели кадри от вечерята с колегите си в ресторант на открито, където дори нахрани птиците. В следващите 3 месеца Рачков и знойната блондинка ще се грижат за 14-годишния Димитър Рачков-младши и неговия 9-годишен брат Петър. Майката на сина на комика Христина Апостолова и нейният втори съпруг Евтим Милошев заминават за Филипините, където ще снимат новия шести сезон на приключенското риалити „Сървайвър“.

Те ще отпътуват в началото на юли с екип от 30 човека, за да подготвят терена за снимки. Бившата половинка на Рачков ще е креативен продуцент на шоуто, а Милошев, чиято компания „Дрийм тийм“ правеше последите 4 сезона, ще отговаря за целия снимачен процес. Две седмици по-късно към тях ще се присъединят водещият на риалитито Владимир Карамазов, останалата част от екипа и самите участници. За първи път Милошев и Апостолова поверявали момчетата на грижите на Рачков. Заради възрастта на децата, които били доста палави, късните нощни партита, каквито обичала младата Анита, вече няма да се възможни.