Миналото лято Анита Мейзер акостира от Коста Рика в село Боровци за снимките на „Мис Пепеляшка”.

Риалитито на Нова тв я изправи срещу един от големите й страхове – не само да доближи коза, но и да я издои. Разваляйки маникюра си с копаене на разсад, силиконката едва ли е предполагала, че година по-късно ваканцията й на родна земя ще приключи с обвинение в убийство по непредпазливост и статут „вдовица“, пише в. "Монитор".

Иронията в набеждаването й за сексмашина от времената, в които крепеше върху своите 1500 кубика рекламите на порнофеста на Киро Скалата, се оказа буквално смъртоносна. След бурна любовна игра със садо-мазо елементи вторият й съпруг Николай Димов издъхнал, удушен с прободна рана на врата. Новината избухна в неделя и отприщи ефекта на лавината – от роднина на Шрек, която опозори България на „Мисис Свят 2014”, Анита пренаписа родната кримихроника в духа на „50 нюанса сиво”.

Тя стегнала врата на културиста със свински опашки, за да предизвика асфикция, но играта им на жертва и палач завършила катастрофално. В шока си излъгала, че е открила партньора си мъртъв, прибирайки се от шопинг в 2 през нощта. После си признала и влязла в ареста, само за да приюти между ракетите земя-въздух в пазвата си с още едно обвинение – този път в подкуп. Още докато подавала сигнала за смъртта на Николай, тя предложила на полицай 10 000 евро и постепенно вдигнала мизата до 30 000, за да задържи случая далеч от медиите.

"Невинна съм. Навлизам в т.нар. климакс и полудявам!", изплака варненката в съдебната зала, а от публиката, досущ като в цирка вместо „Върнете ни парите“, някой от приятелите на Николай извика „Убийца!“.

„Ще съдействам на 100% и ще продължа да съдействам. Аз съм майка и жена. Цял живот съм работила, за да се пенсионирам. Не съм виновна, имахме планове с Николай и щяхме да празнуваме рождения му ден. Обичам мъжа си, за какво да го убивам", разрида се Мейзер, чиято фамилия по лична карта е Желева.

За какво наистина? Близките на културиста още недоумяват нелепия начин, по който си е отишъл, тъй като по-рано той им споделил, че секса с Мейзер е мираж от година. На финала на летния сезон случаят на брюнетката, която върти бизнес с недвижими имоти и интериорен дизайн в Лас Вегас, отприщи всевъзможни сюжети подходящи за латино сериал.

Според единия от тях с 12 години по-младия от нея Николай е имал любовница, за която планирал да се ожени – намерения, за които Анита разбрала, ровейки се в телефона му. Според друг при търсене на улики в луксозното й жилище на метри от резиденция „Евксиноград“ са открити заключени в сейф писма, с които Николай я заплашвал. Личностите от коктейлното й обкръжение – предимно пластични хирурзи и анаболни бохеми, побързаха да я защитят пред медиите, описвайки я като добър човек, който често е бил използван заради богатството си и по-скоро би спасил живот, отколкото да отнеме такъв.

Статутът на фаталната черна вдовица в биографията на Мейзер се подсилва и от смъртта на първия й съпруг, американски мултимилиардер, който умира от инфаркт през 2008 г. За него тя сподели в интервю: „Падам си по плочки, по здрави мъже, но не можах да намеря плочките, а само пачките. Аз не мога да правя секс с мъж, който не ме привлича физически. В началото се представях за лесбийка пред него.”

Докато била с него, Мейзер започнала да се лансира по клубовете в меката на хазарта като професионална белиденс танцьорка. Казва, че нямала никакъв опит, но скоро започнала да прибира космически хонорари за 15 минутните си напъни в кючека. Очевидно освен доза балканска хитрост е впрегнала най-силното си качество – да осребрява липсата на реална самооценка и да се излага като за световно пред чужденците, досущ като циркова мечка.

„Бакшишите трябваше да се метат в чували и карах дъщеря ми да брои парите и тя не искаше, защото миришат на цигари и са мръсни. Работих по два дена - петък и събота по 15 минути в две заведения”, изповядва се пред Нова тв Мейзер. От този период е и съмнителната история с Майк Тайсън, който я харесал на едно парти на Playboy и искал да я вкара в леглото. “Беше съвсем случайно и предполагам, че бях облечена провокативно.

Във Вегас е съвсем нормално на купони да се водят компаньонки. Той явно ме е харесал и ми каза, каквото там ми каза. Започна да ме тегли към стаята си, но бях с моята приятелка и тя ме задърпа и вика:

“Ще те изнасили” и аз се откачих, но не ме е бутал. После брат му дойде да се извини, а той приключи с една порнозвезда”, чистосърдечно признава злополучната Мисис България.

Олицетворение на кичозната посредственост, копнеещо за одобрение дори в залялата й с хейт България, Мейзер заживя истинския си живот като на кино след трагедията с Николай. Тъжната ирония в цялата случка е, че изтегли късата клечка от житейската лотария, експлоатирайки достойнството, с което по всяка вероятност е сбъднала и американската си мечта.

Ако след фиаското с появата й на „Мисис Свят“ тя провокира вицове от типа на „Когато Мейзер се родила, докторът изревал пръв“, то след фаталния секс успя да събуди дори някаква доза съжаление – заради трагичния край на една любов, който тя сложи по невнимание.