Напоследък Антония Петрова се появява по светски партита все в компанията на бившето си гадже Александър Бередин, за когото твърди, че са само приятели.

Любопитното в случая е не само това, че тя му прости, след като той я отвлече миналата година, а фактът, че в последното си ТВ интервю перничанката намекна, че има нов мъж в живота си.

Явно тайнствената половинка на Антония Петрова няма нищо против тя да ходи с бившия си по светски събития.

Снощи Мис България 2009 и руският бизнесмен се появиха с широки усмивки на откриването на новото заведение на фолк певеца Константин, пише bliasak.bg. Те бяха настанени от домакина, след което с радост позираха за фотографите, седнали близо един до друг.

Александър дори нежно беше положил ръка на кръста на (уж) бившата си половинка, а тя видно нямаше нищо против близкия контакт помежду им.

Александър и Антония не бяха единствените, които привлякоха погледите на медиите. Сред колегите и приятелите на Константин, които уважиха партито за новия му клуб, бяха звездите на X Factor Александра, Ангел и Моисей, Рафи, певицата ДесиСлава, колегата й Илиян, Лияна и др.

Румънеца и Енчев пък се появиха в компанията на Turbo B от SNAP!, който не се сдържа и се изяви като DJ на купона. Водеща на шоуто беше Мария Силвестър.

*Антония с Александър

Снимки: disco.bg