В момента бирниците проверяват откъде младата дама има толкова пари за скъпи коли, маркови дрехи и огромен мезонет в центъра на София.

Оказа се, че перничанката, която земляците завистници наричат Мис Крокодил, не е декларирала никакви доходи от ревюта, участия, фотосесии или други дейности в Националната агенция по приходи.

Родителите й също разполагат с няколко имота и скъпи коли, въпреки това не отчитат високи приходи.

След екшъна с отвличането й най-скандалната Мис България разкри, че неведнъж е била жертва на ревността и пиянството на руснака и се надява полицията да й помогне този път да е последен.

„Това беше основната причина да се разделя с този човек. Той неколкократно е упражнявал психическо и физическо насилие над мен. В момента, в който се разделихме, аз все пак реших да запазим някакви приятелски отношения, но той не можа да го приеме“, разказа за шокиращите си отношения с Бередин Антония Петрова, пише БЛИЦ.

Силиконовата юристка е убедена, че експоловинката й е психически нестабилен, заради което я е малтретирал.

„Не знам дали е имал проблеми в детството или това са вече сериозни психически отклонения. Ако преди бях готова да запазя някакво приятелство с него, сега искам този човек да изчезне от живота ми. Да се върне в Москва или да остане в България и да бъде щастлив с друга жена, каквото иска да прави, но не искам да го виждам!“, отсича блондинката.

Тоца, както я наричат неприятелите й, е категорична, че не е била с Александър заради парите му, макар той да й е помагал финансово и дори й е подарил апартамент.

„Отношенията ни бяха като при всеки мъж с възможности и една красива жена – логично беше той да се грижи за мен. Но аз не смятам, че така може да бъде задържан един човек“, категорична е Антония. Тя е решена да се бори докрай с данъчните, за да докаже, че сметките й са чисти и че баща й не е източвал общината, каквито са подозренията.

Снимка: Bulphoto