Една от най-обсъжданите миски в България Антония Петрова за пореден път доказа, че няма никакви притеснения да я обсъждат. Доволна е, че е спечелила конкурса преди няколко години, а все още хората говорят за нея и с добро.

За ''Мис България 2009'' фактът, че непрекъснато някой обсъжда нейната особа, е по-скоро комплимент. Няма никакви притеснение от това, защото най-голямото наказание за един човек било безразличието, а тя определено не била безинтересна.

''Българите, както казва Ботев, силно да любят и мразят'', констатира Антония Петрова.

В момента амбициите й са изцяло насочени към професионалната й реализация. Откакто е предала короната на победителката след нея, се заела да се доказва в сферата на специалността, която е завършила - право. Работила като юристконсулт в нотариална кантора, а сега е управител на консултационна фирма за юридически, финансови и инвестиционни консултации. И макар че вероятно в очите на хората ''това изглежда доста скучно, защото скандалът е по-интересен'', кариерата като че ли напълно я е обсебила в момента.

''Аз съм работещо момиче'', призна още миската.

На втори план засега остава дори майчинството, защото тя и съпругът й Александър Бередин все още не били готови за тази важна крачка. Този въпрос обаче бил твърде личен и отказа да коментира подробности. Категорична е обаче, че не кариерата е причина за това, защото всичко е въпрос на добра организация.

''Ако искаш да постигнеш нещо, намираш начин, а ако не искаш, намираш причина'', добави Антония, цитира blife.bg.