Антония Петрова и Александър Бередин са се оженили тайно в Москва, пише сп. Hello! в новия си брой.

Бередин й предложил брак, докато двамата се разхождали до Кремъл. Уж съвсем случайно й поднесъл пръстен, копие на годежния пръстен на Кейт Мидълтън.

Скоро след това двамата си казали заветното „да" пред погледите на близки и приятели.

В момента, в който Кремълските куранти отбелязали 14 часа, младоженците пуснали два чисто бели гълъба в небето. И двамата твърдят, че този миг е най-щастливият в живота им.

Новината за тайната сватба обаче е изненада, имайки предвид, че Антония вече отхвърли първото предложение на Бередин да стане негова съпруга с оправданието, че не се чувства достатъчно готова.



Месеци след предложението, миската го напусна, но очевидно прибърза. През юли миналата година Бередин демонстративно я отвлече и напъхва в джипа си, докато тя вечеряше с приятели в ресторант в кв. Бояна. Полицията я откри в паркирания на ул. "Мария Луиза" джип, увита в одеяло и с охлузвания по коленете.

Руският бизнесмен беше задържан за 24 часа, след което пуснат без повдигнати обвинения. Въпреки че в медиите Антония се кълнеше, че никога няма да се върне при Бередин заради ужаса, който е изживяла, тя отново му пристана. Все още не е ясно дали отвличането е било добре подготвен пиар или тактика на руския бизнесмен да си върне насили това, което му принадлежи.