Антония Петрова е готова да забрави за суетата и да мине на друг етап от живота си.

Идната година ще навърши 31 години и се готви с Александър Бередин да станат родители.

Всъщност идеята е на милионера и той давал зор Тони най-сетне да го дари с наследници.

През годините блондинката тръбеше, че й е рано за деца или пък на този етап в живота си изобщо не мисли за такива, но от скоро Петрова започнала все по-сериозно да се замисля върху майчинството, особено след като всичките й съученички и близки в приятелския й кръг свили гнездо и се радвали на рожби, пише в. „Уикенд“, пише hotarena.net.

Антония също искала да изпита майчински трепет в сърцето си и смятала, че вече няма време за отлагане. Най-ентусиазиран от желанието й да дари живот обаче бил Сашата, който също искал да дундурка пеленаче.



Запознати със случващото се под завивките на Петрова обаче разказват, че за да порасне корема й тя ще трябва да се довери на медицината. Блондинката нямала здравословен проблем, но въпреки това дълго време не можела да зачене по естествен път от съпруга си, заради което това трябвало да се случи в клиника.

Ин витро процедурата щяла да се извърши в София, въпреки настояванията на господин Бередин това да стане в Русия и там да протече бременността на възлюбената му. В един от най-важните си периоди в живота обаче тя искала да е в близост до майка си, заради което решила да ражда в България.

Явно Александър е изключително доволен от намеренията на съпругата му най-накрая да зачене, тъй като от известно време той не спирал да я обсипва с диаманти и скъпи подаръци, с които още повече да докаже чувствата си.