Исландският модел и бизнесдама Асдис Ран наскоро се разведе със съпруга си - ексфутболиста на ЦСКА Гардар Гунлаугсон, от когото са две от трите й деца.

Какви са отношенията й с него, кой е българският й любовник, има ли „тарифа” за секс? За всичко това Ледената кралица говори за пръв път в интервю за ''Шоу'', пише blitz.bg.

- Асдис, в няколко сайта изтече информацията, че си смъкнала тарифата си за секс от 2000 лв. на 500 лв. заради кризата! Твоят коментар?
- Вече съм изморена от всичко това! Това са необразовани журналисти, които не се интересуват какво влияние оказва това върху живота ми - те само искат своите 20 лева за хитова статия. Аз съм една от малкото жени, които са стъпили на собствените си крака от много млади. Имам три деца, имам много успешна кариера на модел, създала съм си своя марка, имам много номинации за бизнес и предприемачество от Исландия. Вместо да ми бъде позволено да бъда позитивен образ за жените и майките, те ме карат да изглеждам глупава! Във вашата страна изкарват всяка хубава жена, че прави секс за пари!

- Преди време ти сподели в интервю, че харесваш много Боби Михайлов. Тогава неговата съпруга Мария Петрова беше коментирала пред журналист по твой адрес: „Аман от ку*ви!”. Тази недвусмислена обида как ти се отрази, почувства ли се наранена, опита ли се да изясниш недоразумението с нея?
- Зададоха ми въпрос в телевизионно интервю кой от по-възрастните мъже в медийното пространство намирам за красив. Много пъти са ми задавали този въпрос и всички имена, които съм споменавала досега, са само невинни шеги, защото все пак трябва да кажа нещо. А Мария въобще не ми е сърдита. Тя е красива интелигентна жена и е просто щастлива да има красив съпруг. Няма драма тук.

- Каква е конкретната причина, за да се разведеш със съпруга си - футболиста Гардар Гунлаугсон? Сигурна съм, че е имало сериозен повод за тази крайна стъпка - изневяра или друг вид скандал?
- Колкото и скучно да звучи, тогава нямаше никакви скандали. Ние някак си се отдалечихме един от друг и повече не се получаваше. Той иска да има свой собствен живот в Исландия, а аз не съм заинтересована да живея там в този момент... Мисля, че пламъкът просто угасна, защото прекарвахме много време разделени.

- Доскоро собствениците на ЦСКА дължаха на бившия ти мъж 100 000 евро. Успя ли той да прибере парите си или още му „висят” с тази голяма сума?
- Да, съвсем наскоро му платиха цялата сума.

- Двамата с Гардар (от когото са двете й по-малки деца, най-големият син е от друг мъж - б. а.), успяхте ли да поделите справедливо имуществото ви помежду си? Той изплаща ли вече официално издръжка за вашите деца и на каква стойност е тя?
- Ние нямахме никакви имоти и той не ми плаща нищо освен нормалната издръжка за дете, която е около 500 лева на месец. А моят син Хектор е при него и посещава училище в Исландия. Така че той се грижи добре за него.

- Как „поделихте” децата? Разбрах, че с теб в България е най-малката - Вики, а двамата ти сина къде са и кой се грижи за тях?
- Хектор, който е на 7 години, е при Гардар, а при мен е Виктория, която е на 5 годинки. Третото ми дете е вече пораснало, на 15 години е, ходи на училище в Исландия и е при баща си. Това е положението в момента. Аз пътувам през няколко седмици или те идват при мен. Късметлийка съм да имам такива добри бащи за децата си.

- Когато ти и дъщеря ти се завръщате в Исландия, в какво жилище пребивавате там?
- Ами засега живея при Гардар и от време на време при майка си, затова няма много промени. Това навярно ще се промени някога, но в момента ни е удобно така.

- В медиите се писа, че имаш сексуални забежки с бившия футболист и модел Ангел Калинов, а после и с рапъра Диаманте, но аз подозирам, че това по-скоро е ПР. Има ли Асдис Ран в момента действителен български любовник и кой е той? Или любовник от друга националност?
- Що се отнася до Диаманте, аз участвах в негов клип, но не сме имали никаква друга връзка освен тази. Беше само ПР. Все още съм необвързана и сама с дъщеря си. Удобно ми е така за момента. Ангел ми е добър приятел. Той не живее в България, но ние поддържаме добри отношения. Досега той е единственият ми български любовник. Всичко друго са неверни приказки.

- Ти си една от жените, на които се е налагало да си сменят повторно силикона. Спомена, че все още изпитваш болки от развалените импланти - каква е причината?
- Моите развалени импланти бяха сложени от доктор в Исландия, преди да родя третото си бебе. Доктор Енчев ги махна и трябваше да поправи вредата от старата операция. Резултатите са о`кей, но аз все още изпитвам болка след развалените импланти. Не съм сигурна колко струваха. Може би около 3- 4000 евро. Човек винаги поема риск, когато се подлага на подобен вид операции. Това е животът!

Интервю: Светлана Терзиева - СЕСИЛ