Азис дебютира като водещ на Къртицата.

Поп фолк фурията ще замести приятелката си Николета Лозанова за коментарите на дейли епизодите в понеделник вечер.

Междувременно в новия епизод на риалитито ще видим как флиртът между Рут и Любо се задълбочава, гаджето на певицата й поставя ултиматум на напусне шоуто незабавно.

През последните няколко дни Рут и Любо не правят сериозни опити да скрият привличането помежду им. Има моменти, в които Рут показва, че се дразни на бившия баскетболист, но в същото време така и не се отказва от неговата компания.

Двамата са постоянно заедно, отделени от Групата, която не спира да коментира флирта им.

Ще се раздели ли певицата с настоящия си приятел? Поводът за тези опасения на Рут е срещата й със нейният приятел в Базата, на която той й е поставил ултиматум да напусне шоуто преждевременно.

Докато Рут и Любо преживяват първите си любовни трепети Киро, Тодор и Гибона се чудят какво да измислят, за да преборят скуката. Така докато скучаят на припек под пролетното слънце, двамата нови близнаци – Киро и Тодор и техният наставник– Гибона, решават, че трябва да направят нещо ексцентрично и по-точно -  да изрусят косите си! 

Предложението дойде от Кирил, който смята, че ще е забавно тримата да се появат на живото предаване в четвъртък вечер перхидролени. На въпрос на Гибона как предлага да обяснят решението си Тодор коментира:

„Ще им кажем, че искаме да внесем малко атмосфера и да бъдем различни.”