Азис, който в момента е в ново превъплъщение - на певица с име Азия, е категоричен, че новата му визия е сериозна заявка догодина да се бори в категорията "Певица на годината".

„Скучно ми е да се състезавам с мъжете! Догодина искам да се състезавам с дамите!”, сподели изпълнителят на „Кажи честно”, пише blitz.bg.

“През годините влизах и излизах в най-различни образи, а накрая оставих най-доброто от всеки един от тях”, довери Азис, който смята новия си имидж за абсолютно съвършенство.

Той смята, че Азия ще се хареса, защото е олицетворение на еманципираната и стилна жена, дори на “лошото момиче”, а това са все образи, които в днешно време се харесвали страшно много.

“Дъщеря ми Рая страшно много харесва новото ми превъплъщение, и особено много се възхищава на косата ми”, зави певецът. Косата била внесена специално за него и прикачена по нов, уникален метод.

След като Азис постигна всичко, за което може да мечтае една звезда на родната музикална сцена, красивото превъплъщение на звездата на Диапазон е готово да покори нови върхове с безспорния си сексапил и глас.