Майката на Костинбродския славей Азис го помолила да не вдига сватба с новата си любов Денислав, когото той отмъкна от певицата Соня Немска.

На Гергина й било писнало от шумотевицата около сина й и тя предпочитала да не се обсъжда неговата сексуалност, след като дъщеричката му Рая вече е голяма, пише blitz.bg.

Цялата фамилия на Азис воглаве с известната му баба Станка имали ясновидски способности, но при Гергина те били закърнели.

Синът й обаче често имал видения, предсказващи бъдещето му. Често чувал и гласове, които го напътствали в живота.

Макар напоследък да се води интимен с брадъра Денислав, Азис твърди, че не харесва млади мъже.

"Най-добре се чувствам с мъж над 40 години!", откровеничи фолкидолът и признава, че първата му любов бил руснак, чието име не желае да споменава.

Всичките му връзки били урочасани и затова завършвали с фиаско.

Баба му Станка пък непрекъснато го критикувала за външния му вид. "Не може ли по-малко да се гримираш? Гледам те до половината мъж, а надолу... Защо ти беше това? Защо са ти толкова скъсани дрехите?", непрекъснато опявала известната костинбродска врачка.

Сега фолкзвездата се кани да напише книга, озаглавена "От баничарката до майбаха", в която да опише перипетиите от началото на кариерата си. Тогава Азис ходел на участия със склададжийската кола и спирал на сто метра от заведението, за да не му се присмива публиката. От малък бил навикнал на тежък труд, след като в Германия местел цели офисетажи.

*Денислав и Азис