Пламналата наскоро война между Азис и Николета Лозанова придоби извратени размери.

Чалга кралят, който до неотдавна се кълнеше в любов до гроб на тв водещата, приложи възможно най-жестокия и болезнен начин, за да й отмъсти за предателството, което тя му спретна заради рейтинга на своето предаване „Поверително от Н. Л.".

Не е за вярване, но е факт - Азис премина в лагера на Алисия!

Фолк славеят скъса дружбата си с Николета, след като уж вярната му приятелка най-нагло сви клипче от телефона му. В селфи-видеото, излъчено в „Поверително" в началото на месеца, голият Азис лежи в прегръдките на мъж, чието лице не се вижда. Смуче гърдите на младежа, а той гали егото на Васко с въпроси „Кой е най-добрият певец?" и „Кой е най-красивият циганин?".

След като тези кадри видяха ефир, най-скандалният изпълнител публично се отказа от Николета, издигнала на пиадестал рейтинга на шоуто си пред приятелството им, и я обвини в предателство.



Макар мнозина да смятаха, че скандалът между бившите приятелки, настоящи предателки, е поредната им пиар акция, резултатът във войната вече е изравнен - 1:1. Азис поруга окончателно дружбата си с Николета. Обидената звезда премина в лагера на най-голямата врагиня на Лозанова, Алисия. За пръв път в живота си Васил се появи на участие на топизпълнителката на „Ара". Нещо повече: за пръв път си направи общи снимки с нея, за пръв път си позволи мръсни танци с гаджето на Ники Михайлов и за капак я нацелува - все панаирни екстри за сеирджиите, без каквито не минаваше нито една публична изява на Ни Ло и Азис.

В сряда срещу четвъртък купонджиите в столично заведение гледаха и не вярваха на очите си. Алисия се качи на ВИП-а, където рожден ден празнуваше бизнесменът Щерио Арабаджийски. Сред неговите гости бе и Васко. Моментът му дойде дюдеш и той задейства акция „Отмъщение".



Скочи да танцува с Алисия, а тя не пропусна да доналее масло в огъня: „Васко, внимавай! Далече стой от мен, че да не те бият после! Вярно е, че мъжът ти е планина от мускули, ама все пак... ".

Араджийката подпали страстите, визирайки първо, че близост с нея ще влоши допълнително отношенията на Азис с Николета, а после и, че дори и гаджето на колегата й - Велизар, който цяла вечер прегръщаше фолк краля, няма да може да ги разтърве. „А, там вече всичко е свършено", обяви от микрофона пред цялата дискотека Азис, потвърждавайки, че Николета е бита карта.

Снимки: Night Flight