От близо две седмици насам в медиите са разшума за ученическите тетрадки с образа на фолк изпълнители. Оказа се, че Азис, чието име бе най-цитирано има, какво да каже по този въпрос.

Кралят на фолка твърди, че тетрадка с лика на неговото голо дупе просто не съществува. "Смея да твърдя, че в България няма нито една раница, дори нито една тетрадка с голите ми задни части", казва в интервю пред "Уикенд" Азис.

Певецът твърди, че, ако едно дете няма желание да учи, то "нито една корица на тетрадка, ако ще от нея да е Ботев, Спайдърмен или Азис, няма да накара едно дете да седне и да се учи, ако самото то няма желание за това", уверен е изпълнителят.

Наскоро варненският митрополит Кирил и този от Ловеч - Гавраил, буквално поведоха война срещу него и колегите му от фолк бранша.

"Точно Кирил ли учи кое е морално и кое не? Опазил ни Господ от вяра като неговата. Може би има предвид, че ще бъде по-възпитателно, ако отпечатат тетрадки с неговия "Линкълн"? Тези хора, които се возят в скъпи коли, носят скъпи часовници и злато по себе си, за които е съмнително откъде разполагат със средства за такъв охолен живот, те ли ще диктуват кой какви тетрадки да произвежда и кой какви да купува? А дали случайно си спомняте, че точно около варненският митрополит пламна скандал с толериране на хомосексуалисти в манастирите под негова опека? Сега разбирате ли защо някакви попове, около които постоянно витаят слухове, че си играят с малки момченца, нямат никакво право да ме съдят, че аз не съм носил правилното послание! Те точно да не коментират гъза ми", категоричен е Азис, цитира lifestyle.bg.

"Духовници, надигат срещу мен ръка, накичена с часовник за $ 50 000. А това възпитателно ли е, питам аз?".