Тази събота, 19 май, специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Азис.

В зашеметяващ вид - малко след като се завърна от скандалното си турне в Америка - той разкрива цялата истина за това, което се е случило там и споделя каква сума е получил за турнето си зад океана.

“Америка ми се отрази ужасно добре!... Аз направих най-успешните участия – не знам дали някой е правил по-успешни участия от мен там. Мисля, че не!” – заявява Азис.

За първи път пред Венета Райкова той признава, че съвсем наскоро си е правил корекции на скулите, устните и гърдите:

“Между другото са на два дни новите ми гърди! Аз още съм с конците... Този път много повече направихме, защото от нослето до долу всичко е пипано и правено – неща, които един артист рано или късно трябва да започне да прави, без значение мъж или жена... Аз съм от хората, които не могат да крият такива неща. Между другото за гърдите малко се притеснявам. Май ги направихме прекалено големи...”

Един от най-скандалните български изпълнители Деян Неделчев разказва в предаването за отношенията с брат си, за идола си Емил Димитров, за славата и живота си в Испания.

Той признава, че му е малко досадна популярността и вниманието на хората, но рядко чува лоши подмятания по негов адрес.

За брат си Бойко, изпълнителят споделя: “Има някаква гордост в моя брат – нещо не иска да продължим да пеем. Сигурен съм, че ще запишем в бъдеще нещо интересно пак, но вече десет години продължава това – някакъв негласен спор, напрежение някакво има...”

Деян Неделчев признава, че заради кризата е останал без работа и дори известно време е бил на социални помощи.