С наближаване на сватбата на скандалната двойка Николета Лозанова и Валери Божинов, родните знаменитости започнаха да се хвалят със своите покани.

Снимки на знаменитите хартийки споделиха Кралят на поп-фолка Азис и Жоро Неделчев, който в момента е редакционен директор в сп. „Биограф”.

На поканата на певеца закачливо е написано „За Василка”, а самият Азис побърза да публикува фотос с надпис „ПОКАНА ЗА ЗВАТБА НА ГОДИНАТА...НАЙ-НАКРАЯ:)))”. (оставяме текста без корекции)

Жоро Неделчев пък е публикувал поканата като пост в със заглавие „История с хепиенд” и е допълнил идеята си с подзаглавие „Датата е 9 октомври, неделя”.

Самата Николета пък сподели пред bliasak.bg, че Лияна ще бъде почетен гост на сватбата й. "Лияна е сред най-важните хора, които ще бъдат до мен в този специален ден. Тя е страшно позитивна и сърдечна и се радвам, че ще ме уважи".

Фолк певицата Лияна пък от своя страна е изключително трогната, че приятелството им устоя във времето и противно на коментарите на зложелатели, които смятаха, че поведението им е фалш, двете са изключително близки.

Изпълнителката на „Да я науча“, в чиито клип участва Николета Лозанова, е решила да подари много сантиментален подарък на младоженците, който все още се пази в тайна.

А вие, получихте ли своята покана за събитието?

Профилната снимка във Facebook на Николета Лозанова, предполагаме че това е част от сватбената й рокля? Запознати, обаче ни споделиха своето предположение по въпроса, това е снимка от сватбата на любимка на Николета - Меган Фокс.