Старата любов ръжда не хваща. Азис и Деси Слава години наред се кълняха, че с приятелството им е свършено, но в крайна сметка си простиха. И нещо повече - Васко даде победата в „Биг Брадър Ол Старс" в ръцете на певицата.

До последната минута на финала той не спря да агитира в полза на своята приятелка и дори се говори, че лично организирал феновете си да гласуват за нея.

Още с влизането си в „Биг Брадър" Деси обяви, че не е преживяла второто си място в предишното си участие, когато бе победена от никому неизвестната до онзи момент съпруга на брадъра Здравко от Приморско. Тя се върна за реванш. Но в началото никой не вярваше, че ще го получи. Още от първата минута в риалитито любимец на зрителите стана футболистът Ваня Джаферович. И въпреки това на финала той остана втори.

Снимка: Нова ТВ

Упорито се твърди, че в основата на всичко бил Азис. Той бил наясно, че ако не удари едно рамо, Деси отново ще остане втора - след хърватина. Това щяло да бъде ужасен удар по самочувствието й, особено като се има предвид ситуацията й в момента - с почти срината кариера, с неясно бъдеще с любовта на живота си Зарко и изправена пред сериозни финансови проблеми заради неуспешните си бизнес ходове, преди да се върне в „Пайнер".

В този момент старото приятелство си казало думата. Васко загърбил караниците им през годините, които и без това били за глупости, и решил да подкрепи Деси. „Тя е ангел! Най-достойната - добра, мила, талантлива. Никой друг не заслужава победата повече от нея", категоричен бил Азис.

Снимка: Нова ТВ

Говори се, че активирал най-верните си фенове да гласуват за Деси, отделно от това организирал цял щаб в полза на певицата, навил и много от колежките си в попфолка да направят същото. Убедил ги, че ако Деси победи, победата ще е за целия бранш.

„Някой може да каже, че този вот е измама, но не е така. Всеки от брадърите си има фен клуб. Деси обаче не беше организирала нищо. Азис го направи зад гърба й като личен подарък за нея", коментират близки на музикантите.

Немалка роля за победата на фолк дивата изигра и народната песен, която изпълни блестящо на финала. Тя извика сълзи в очите на много от зрителите и спечели на певицата прозвището Деси Славея. Драмата с ММА боеца Светлозар Савов я накара да разкрие в шоуто своята чувствителност, с което също спечели доста точки.

*сн. Фейсбук

Заглавна сн. Фейсбук