ММА боецът Благой Иванов заяви открито, че все още е със своята любима Любина и нито й е изневерявал, нито познава въпросната новоизлюпена плеймейтка Гентиана Халиати, нито има намерение да се разделя със своята годеница, както гръмнаха медиите.

Бившият на Златка Димитрова е категоричен, че е намерил жената за себе си и откакто е с Любина не се занимава с никакви плеймейтки и дори не си прави труда да се запознава с новоизлюпените такива. Багата заяви, че не само е все още с Любина, но е по – влюбен в нея отвсякога и коментира като абсолютни измислици писанията на жълтите медии, които го свързват с новата гореща нашенска бръмчалка Гентиана, пише skandalno.net.

Благой Иванов сподели, че не разбира защо непрекъснато медиите си бъркат носа в личния му живот и намират за нужно да го разделят с любимата му жена, като му предписват абсурдни връзки с различни плеймейтки. Самата Гентиана също отрече слуха да има вземане – даване с Багата, но заяви, че двамата добре се познават и дори смеела да каже, че са добри приятели.