Коя беше София Вергара? Надарената колумбийка, която минава за една от най-пищните звезди в Холивуд ряпа да яде. Балканската прима Цеца Величкович показа такова деколте, че зашемети всички.

Изпълнителката бе поканена да журира в новото шоу на сръбската телевизия „Пинк“, „Звездите на Пинк“. Съдийката се появи с оскъдна зелена рокля, под която всичко светеше. Не е изненадващо, че половината от участниците забравяха да пеят, щом й видеха деколтето.

Изпълнителката реши да се позабавлява и се представи на откриването с шеметен тоалет. Дори и най-верните й фенове обаче останаха шашнати, когато видяха оскъдната й рокличка.

Самата Цеца не за първи път е толкова дръзка, но това определено е един от най-скандалните аутфити, на които е залагала. А бюстът й бе толкова пищен, че в сравнение с него формите на София Вергара са направо безлични.

Величкович, която преди няколко седмици изнесе концерт в Несебър, не за първи път изнася подобно шоу в „Звездите на Пинк“. Певицата обаче успя да накара дори колегите от журито да онемеят пред предизвикателния й външен вид.