Фолк певицата Глория е на път да остане без нито едно участие заради огромните си капризи. Дори най-големите фенове на звездата отказват да се бръкнат толкова дълбоко, че да я слушат на живо.

Изпълнителката иска баснословни суми, за да извие глас. Певицата държи да получава по 2 бона на песен, а на частни партита участието й да не продължава повече от 30 минути.

През това време тя изпълнява едва пет песни и прави 5 минути почивка. Дори и баровците, бръкнали се с баснословни хонорари, остават разочаровани от изпълнителката, пише Hotarena.

„Тя проявява капризи на примадона. Обикновено е дръпната и студена, докато уж трябва да весели хората. Сякаш някой я е накарал да пее там насила, за да прибере едни пари“, коментират присъстващи на частните партита, с участие на певицата.



Самата Глория рядко приема подобни ангажименти и почти не ходи по клубове. Вместо това предпочита чуждестранните турнета, където не само се среща с българи зад граница, но и успява да си почине.

В последно време извинението на певицата е, че заради програмата си и организацията на концерт в НДК не може да приема ангажименти за участия. Тя дори е поискала да отворят втори балкон в зала 1 на НДК, за да няма недоволни фенове.

Справка обаче показва, че онлайн търговията на билети за концерта й далеч не е толкова оборотна. Продадени са едва половината пропуски, въпреки че цените за шоуто са доста символични — най-скъпите са 22 лв. Концертът може да се окаже и нейното прощаване с „Пайнер“, за което намекна и самата тя.