Когато се ставам късно, трудно събуждам радостта си, казва певицата Белослава.

Тя сподели в интервю за БНТ, че предпочита денят й да започне рано, защото обича да се наслаждава на сутрините в дома си.

„Имам навик да ставам рано, защото от една страна кучетата ми лаят, а и дъщеря ми Божидара все още има своите нужди.

Трябва да си кажем по някоя друга дума, а това може да стане или късно вечер или рано сутрин. Повечето музиканти спят до обяд. Такъв ни е животът. Аз съм от най-ранобудните“, хвали се изпълнителката на „Твойта майка също“.



„Закуската е много важна и който се храни добре, изпитва щастието напълно. Една от любимите ми храни е „Голямата палачинка“. Това е моята морска закуска, защото с приятелката ми Мариела си я правим през лятото. Тогава ставаме рано около 8 часа, тъй като слънцето свети в прозорците на стаите ни и не може да се спи повече. Използваме яйца, брашно и мляко. Вместо да правим палачинките една по една, ги печем наведнъж. Цялата смес слагаме в една голяма тава и ги изпичаме“, обяснява Белослава.



„Когато изляза от форма, а това често ми се случва, защото съм емоционална, минавам на кисело мляко и трици. Свикнала съм с тях и са ми много вкусни“, споделя певицата.