Футболистът Димитър Бербатов и певиците Камелия Воче и Мариана Попова се оказаха съседи в три съседни нови кооперации в столичния квартал "Манастирски ливади" .

Воче и Попова притежават луксозни мезонети в две срещуположни кооперации. Жилището на Камелия разполага с огромна тераса, като на първия етаж освен сервизните помещения и кухнята има и огромен хол.

На втория етаж в жилището й пък са разположени трите спални – за нея, за дъщеря й и за малкия й син.

Мезонетът на Мариана Попова е в сравнително по-нова кооперация и също разполага с две спални на втория етаж, но е със значително по-малка тераса от този на Воче.

*Камелия

*Мариана

Разбира се, най-баровското жилище е това на Митко Бербатов. То е в непосредствена близост до тези на певиците, но е на самия булевард “Бъкстон”, който в момента е в ремонт.

Бербо е завладял целия последен етаж на луксозната сграда, като притежава и няколко клетки в подземния гараж на кооперацията, където държи 4-те си луксозни возила. Футболистът има 2 мерцедеса, както и луксозен американски джип “Ескалейд” и, естествено, незаменимото свръхбаровско “Бентли”.

Единият от мерцедесите, който е купе S-класа, най-често е шофиран от половинката му Елена, когато красавицата е в София.

Другият “Мерцедес” пък е в ръцете на амбициозната майка на футболиста.

За колите най-често обаче се грижи бащата на Бербо - Иван, който редовно минава покрай жилището, за да наглежда скъпия имот и возила.

Апартаментът на Митко е с изцяло южно изложение и от терасата му се открива страхотна гледка към Витоша, разкриват източници на “ШОУ”, пише blitz.bg.