На Джъстин Бийбър тотално му е писнало от всички фалшиви усмивки, които трябва да гледа и още по-фалшиви хора, с които трябва да се здрависва по "тази и онази" церемония по награждаване.

В предълъг Instagram пост след церемонията на Billboard Music Awards 2016, тийн идолът споделя, че далеч не се чувства добре по време на и след целия този фарс, който трябва да преживява по няколкостотин пъти на година.

Сам казва, че абсолютно уважава и оценяваа труда на всички, които работят по тези спектакли, но фактът си е факт – липсва му достоверност и интимност. Вярно, всички уж са се събрали, за да си излъскат еготата с нови награди, но когато повече ти пука за това как ще те хване камерата за няколко секунди и с колко нови продуценти можеш да завържеш връзка максимално бързо между рекламните паузи – ето тогава, може би наистина се е изгубил смисъла.



"Разбирам, че идеята е да наградиш хората за техните постижения, но така ли е наистина? Защото когато гледам публиката, виждам група от фалшиви усмивки, така че когато камерата е върху тях, да изглеждат щастливи."

Оставяме на вас да прецените, а имайки предвид последните му размишления ние в най-скоро време очакваме Бийбър да обяви, че ще става отшелник. Sorry, not sorry!