За пореден път рапъра Мишо Шамара скочи срещу чалгата. Изпълнителят заяви, че чалга гилдията прогресивно уврежда мозъците на подрастващите младежи.

Повод за критиките на музиканта, този път станаха ученическите тетрадки.  И решението на производителите им да поставят върху тях лицата на фолк звездите.

Певецът заяви, че това е “смешна селяния” и допълни, че никога няма да купи такива тетрадки на децата си.

“Мозъкът им е увреден от цялата телевизия и натрапването на тази музика“, заяви музикантът, който е и изпълнител на силно „образователния“ хит “Фенки”.

“Да си селянин не е незаконно“ допълва певецът, по повод изказването си.

“Пазарът е свободен, всеки родител прави своя избор какви тетрадки да купи на детето си“, коментира още той, но допълва, че според него подобни пособия влияят зле на децата, пишат от blife.bg.

Всъщност, музикантът с основание реагира срещу новите корици на учебните пособия. Фолк певците се радват на доста скандална репутация и често са заснемани в неприлични пози, които едва ли са подходящи да красят детските тетрадки.

Припомняме ви, че преди няколко дни гръмна грандиозен скандал по повод решението на производителите на тетрадки да пуснат учебните пособия с лика на фолк певеца Азис.

Родители масово изразиха недоволство в социалните мрежи, коментирайки, че не желаят децата им да учат правопис върху за*ника на Азис.