Магдалена Ангелова, която продължава да е по-известна като голямата любов на Слави Трифонов, отколкото с работата си като психолог, се превърна в трън в очите на зрителите, видя Hotnews.bg. Тя трябваше да дава съвети на двойките, решили да се бракуват на сляпо в предаването „Женени от пръв поглед”, но не успя да помогне на смелчаците.

В коментарите си феновете на шоуто са категорични, че не само Маги, но и останалите нейни колеги трябва да си скъсат дипломите. Зрители нападат още Ангелова, че се е грижила много повече в предаването да се видят краката й и дългата й коса, отколкото личното й отношения към двойките и знанията й по психология. На особен присмех е подложено и участието й в последния епизод, в който тя седеше на неестествено висок стол срещу двойката от Светлозар и Таня, които й обявиха решението си да се разведат.

Шегобийци дори предложиха Маги да се качи на полилея, за да вижда отвисоко по-ясно проблемите на прясно бракуваните. Други се възмутиха от отношението й към Светлозар. „Магдалено, ти не си психолог, след като не можеш да видиш явната вербална агресия на жалкия и нагъл комплексар Зари”, пише зрителка. Друга пък отива по-далеч и я обявява за „много зле”.

Ангелова се пробва в телевизията още миналата година, като даваше съвети в Би Ти Ви и демонстрираше близост с Мариана Векилска. Явно иска да прави кариера на екрана, но засега зрителите не са на нейна страна.