В отворено писмо до медиите бизнесдамата и организатор на конкурси Меги Савова, привлича вниманието към медийните нападки на Антония Петрова, която близо месец компрометирала конкурса за омъжени дами "Мисис България".

Според г-жа Савова "Мис България 2009" ще остане в историята като единствената носителка на титлата, обединила нацията срещу себе си, както и единствената, получила титла с името на животно - при това не от журито, а от народа.

Относно килограмите г-жа Савова предизвиква Антония Петрова "да облече роклята, на която и да е носителка на титлата „Мисис България", като започнем от първата „Мисис България" през 1991 година - Петрана Берисот, минем през Деси Гръблева - „Мисис България 2005", която е майка на четири деца, и свършим с последните актуални победителки".

Освен това тя призовава г-жа Петрова да си направи обща снимка с досегашните носителки на "Мисис България", за да може хората да преценят красотата им, пише lifestyle.bg.

В заключение към най-скандалната ни миска е отправена покана да се запише за участие в предстоящия през октомври пореден конкурс "Мисис България".