Благой Георгиев тотално загърби децата си от връзката му с гимнастичката Христина Витанова.

След като за първа година не почива с Йоана и Давид през лятото, сега той отсвири и рождения ден на сина си.

Халфът пропусна празника на наследника си миналата неделя. Давид, който е роден на 25 юни, навърши четири години. Майка му Христина се погрижи малчугана да не се чувства нещастен от факта, че баща му го няма на най-важния му ден. Тя му спретна страхотно тематично детско парти. Направи го в столичен мол, като покани всички близки приятелчета на Давид, пише "България днес".

Сред най-дейните в игрите освен рожденика бяха синът на Алисия и Валери Божинов - Валери-младши, и наследникът на бившия национал Захари Сираков - Александър.

Като типични деца на футболисти те подгониха топка, като за врати им служеха различните играчки. Докато тримата лудееха, майките им, които са близки приятелки, сладко си приказваха заедно с останалите дами, довели децата си на празника.


По същото време Благо беше в Русия, където празнуваше рождения ден на съпругата си Есмер, която е родена на датата, на която и наследникът му. Футболистът поглези половинката си с цял ден в скъпарски спа и козметичен център в Москва. Георгиева, която навърши 25 години, не спря да пуска снимки оттам. Вечерта двамата си спретнаха романтична вечеря, вместо да лудуват с приятели. Всичко било платено от футболиста.