Скандалният сексчат между нашумялата певица Гери-Никол и риалити звездата от "Биг брадър" Пламен Богданов е грозна шега и с двама им.

В това бе категоричен пред "България Днес" чаровният младок, категоричен, че никога не е бил интимен с колоритната тийнейджърка.

"С Гери-Никол дори не се познаваме, а какво да говорим за интимни чатове или отношения, които явно някои "доброжелатели" се опитват да ни вменят. Не е тайна, че голяма част от обществото не харесва медийно изградения образ. Със сигурност са не малко хората, които желаят и са способни на подобни действия, целящи уронване на авторитета ми. Несправедливо е и гнусно спрямо едно българско дете, което поразява с талант и амбиция. Чернилката не пропуска никой, който дръзне да бъде по-добър, по-успешен, по-знаещ и можещ. Нека не прозвучи клиширано, но наистина народопсихологията ни е доста изкривена през последните години и лошотията на хората минава всякакви граници на допустимост", заяви Пламен, който е жестоко обиден от гаврата с него.

*Сн. Фейсбук

Според Богданов това е изкуствено създаден разговор, с който той няма нищо общо.

Риалити героят споделя още, че се възхищава единствено на професионалните качества на Гери, но никога не би си помислил да сваля непълнолетно момиче.

"Хора като Гери-Никол - млади, упорити и талантливи изпълнители, трябва да бъдат подкрепяни и лансирани! Именно те са бъдещето на България!" - категоричен е Богданов, пише .

Според мнозина самият Богданов е разпространил лъжливия чат. Припомняме, че в риалитито Биг Брадър Пламен твърдеше, че спи с известна фолк певица с красива усмивка. Описанието, което той даде за нея, пасваше на фолк звездата Преслава, но тя категорично отрече да е имала нещо общо с него. В последствие прожекторите се обърнаха към колежката й Джена, чийто бивш приятел Джино участваше в риалитито заедно с Пламен. Естествено и тази история не се потвърди...

Заглавна сн. Фейсбук