Футболистът Пламен Богданов вече е на територията на къщата на Големия брат и днес официално ще стане част от ВИП участниците.

Красавецът, който приключи участието си в "Биг Брадър", твърди че е последният любовник на певицата Преслава. Спортистът е категоричен, че легнал до нея изпитва цялото спокойствие на света, но дали това е така ще стане ясно днес при срещата между двамата. Футболистът, който се фука с безчет завоевания сред нежния пол, щял да разкаже за връзката си с чалгарката подробно.



Междувременно стрели срещу Николета Лозанова изстреляха още с влизането си две от участничките във "ВИП Брадър". „Не мога да си го обясни - векове наред човешка еволюция и накрая Николота Лозанова", избълва актрисата Ернестина Шинова. Тя и съпругът й режисьорът Андрей Слабаков са известни противници на псевдоизвестните.

Критиките си към бившата на Валери Божинов не спести и Светлана Валериева-Гонзовица, която призна, че е имала сериозни пререкания с водещата на „Папараци".

В къщата освен Ернестина вече са и Катя и Здравко от дует „Ритон" и набеденият за певец Джорджано, които засега се очертават като доста скучни и сковани.